Ontdekkers van het retailen van morgen

Aan alle retailers, start-ups, upscalers en de bekende namen. Groot, klein. Van Amsterdam tot Zierikzee. Aan onderzoekende geesten die de toekomst niet afwachten maar bepalen. De merk-a-holic, die ‘s ochtends rennend wakker wordt en ook op tijd stil staat. De pragmaticus die weet dat retail beleven voorwaardelijk is om van retail te leren. Aan die nieuwe van marketing. De chiefs. De data dudes. Achievers die hun agenda graag leeg maken voor een vol hoofd. Aan aandachtige kijkers die niet alleen hun fotoarchief aanvullen maar ook hun vakkennis. Rupsjes Nooitgenoeg, die niet blindelings geloven wat ze zien maar ook achter de coulissen kijken. Retailminnaars die hun vak soms ook vervloeken. Aan positieve reisgenoten die nieuwe invalshoeken kiezen boven hun eigen overtuiging. Aan experts en leerlingen ineen. Aan iedereen die voluit wil reizen met retailbagage.

Welkom bij Nowmads.

Eigenaar van de mooiste baan ter wereld die keer op keer weet te inspireren.

Nancy van der Heijden

Niet voor niets is Nancy eigenaar van de mooiste baan ter wereld. Ze bezit een aangeboren enthousiasme en een niet te onderdrukken nieuwsgierigheid voor alles wat retail zo spannend, onderscheidend en relevant maakt. Met haar talent, expertise en ervaring weet ze keer op keer intensieve compleet verzorgde retailtours te organiseren en te begeleiden. Ze heeft een aanstekelijke fascinatie voor unieke retailconcepten wereldwijd en is continu op zoek naar de mooiste parels in de retail. Elke retailtour stelt ze dan ook samen met de meest vernieuwende ‘must sees’ in de retail, waarmee ze jou altijd weet te inspireren.

Retailstrateeg die je van exclusieve insights voorziet.

Lori van Waes

Door haar onvermoeibare drive en strategische retailkennis zijn vele retailers tot een sterk formuleconcept gekomen. Niet alleen verdiept Lori zich in de laatste trends en ontwikkelingen in de retail, maar brengt deze ook binnen no time in kaart. Daarmee weet ze je te inspireren en te voorzien van de meest exclusieve insights in de toekomst van de retail en veranderende klantenwensen. Het ontrafelen van het succes achter een retailconcept is haar drijfveer. Hoe wordt elke keer weer het hart van de klant gewonnen? Ze identificeert waar voor jou de kansen liggen en vertaalt de strategische keuzes achter een concept naar jouw retailformule.

Retailconsultant daagt je uit om uit jouw comfort zone te komen.

Vincent Coster

Ontwikkelingen van retailconcepten, strategieën en positioneringen staan op zijn naam. Vincent weet zichzelf én de retailer altijd te prikkelen en uit te dagen om niet in de comfort zone te blijven hangen. Beperkingen bestaan niet in zijn ogen. Zijn out-of-the-box denken zorgt ervoor dat muren open worden gebroken en je anders gaat kijken naar retailconcepten die buiten de eigen branche vallen. Met de nieuwe inzichten die hieruit voortvloeien, weet hij jouw retailformule te vernieuwen. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische retailwereld waarin retailers continu moeten veranderen, en dat spreekt hem aan.

Retailers and
brands only

Ervaringen delen en samen sparren leidt tot nieuwe inzichten in je eigen retailformule. Daarom zijn onze retailtours exclusief voor teams van retailers en merken in de retail. Collega’s die elke dag samenwerken en dus ook samen de verdieping willen opzoeken.

Intensief compleet
verzorgd programma

Nowmads haalt het maximale uit je dag. We selecteren niet alleen de belangrijkste retailconcepten, maar regelen ook alles tot in de puntjes. Daardoor is er alle ruimte voor inhoud en inspiratie.

Exclusieve
insights

Naast alle ruimte voor beleving zoom je met Nowmads in op de strategische keuzes van retailers en de succesvolle vertaling hiervan naar retailconcepten en oplossingen. Ook laten we hierbij de retailers zelf aan het woord.

Reflection
camps

Wat zijn de belangrijkste inzichten? Hoe maak je deze toepasbaar binnen je eigen formule? Elke retail innovatie tour bevat reflection camps waarin we stilstaan bij de inzichten die iedereen in je team afzonderlijk heeft opgedaan. Zodat je daarna samen met voldoende retailbagage uitcheckt.

Heb je vragen, twijfels, speciale wensen?
Laat het ons weten!

Stel je vraag