Tour boeken of samenstellen

Ontdekkers van het retailen van morgen

Aan alle retailers, start-ups, upscalers en de bekende namen. Groot, klein. Van Amsterdam tot Zierikzee. Aan onderzoekende geesten die de toekomst niet afwachten maar bepalen.

Retailstrateeg die je van exclusieve insights voorziet.

Lori van Waes

Het ontrafelen van het succes achter een retailconcept, dat is mijn drijfveer. Hoe wordt elke keer weer het hart van de klant veroverd? En minstens zo belangrijk: hoe worden betekenisvolle klantrelaties gebouwd? Met het antwoord op deze vragen inventariseer ik voor mijn eigen opdrachtgevers waar hun kansen liggen. Daarvoor verdiep ik me graag in de laatste ontwikkelingen om ze vervolgens te vertalen voor de specifieke retailformules die ik adviseer. Zo weet ik klanten te inspireren en te voorzien van waardevolle insights in de toekomst van retail en veranderende klantenwensen.

Retailconsultant daagt je uit om uit jouw comfort zone te komen.

Vincent Coster

Ik vind het interessant om mezelf én de retailer steeds weer te prikkelen en uit te dagen om niet in de comfortzone te blijven hangen. Beperkingen bestaan niet en stilzitten is een luxe die we ons niet kunnen veroorloven in dit vak. Ik geloof sterk in out-of-the-box denken en kijk dan ook graag naar retailconcepten die buiten de eigen branche vallen. Dat leidt vaak tot inzichten waarmee je een retailformule heel gericht kunt vernieuwen. Retail versnelt en verandert voortdurend, dus om voorop te lopen moet je als retailer echt vaart maken. Ik help graag om dat weloverwogen te doen.

Retailstrateeg vertaalt inspirerende merkbelevingen naar jouw formule.

Sara Collard

Wat retail bijzonder maakt, is dat het dé wereld is waar trends, het retailmerk en de klantervaring op een fysieke plek samenkomen. Als strateeg laat ik tijdens een tour graag zien hoe strategische keuzes tot uiting komen op de winkelvloer. Tijdens een tour zien we het eindresultaat, maar wij tonen je graag hoe dit concept tot stand is gekomen. Juist in de achterliggende vraagstukken en keuzes zitten vaak de raakvlakken met andere retailers. Welke beslissingen heeft deze formule genomen en wat kun jij daarvan leren?

Retailanalist neemt je mee in de verhalen achter de formules.

Mandy Jeurissen

Mijn passie voor retailsuccessen brengt steeds weer unieke formules op mijn pad, groot en klein. Ik ben altijd op zoek naar de hidden gems en de meest inspirerende hotspots van een regio of stad. Met veel enthousiasme en positiviteit neem ik deelnemers aan de Retail Innovatie Tours mee in de verhalen achter de formules. Je komt altijd met een volle koffer aan inspiratie en insights terug op de zaak. Genoeg bouwstenen om door te vertalen naar je eigen formule.

Trendwatcher inspireert je met de laatste trends & must-sees

Claire Kerkhof

Door mijn liefde voor trends weet ik precies wat hot en happening is en vooral ook waarom. Ik ben gespecialiseerd in shoppergedrag en kijk graag met de bril van de shopper op: wat wil hij nou écht en hoe vertaalt de retailer dit door? Ik ben continu op de hoogte van verrassende en must-see retailconcepten. Dit kunnen de nieuwste hotspots zijn maar ook krachtige formules die blijven innoveren en meegaan met de tijd. Concepten die van A-tot-Z kloppen. Als wandelend kompas navigeer ik je langs deze concepten en leg ik de link met verschillende retailtrends. Dan kun jij alles tot je nemen en je laten inspireren door de creativiteit en innovatie die je ziet.

Wereldwijde
tours

Overal ter wereld kennen wij de beeldbepalende retail hotspots. Steden, straten en stores die mijlenver vooroplopen in klant- en merkbeleving. Onze experts openen deuren die voor anderen gesloten blijven, zodat jij het maximale uit je Retail Innovatie Tour haalt.

Intensief compleet
verzorgd programma

Nowmads haalt het maximale uit je dag. We selecteren niet alleen de belangrijkste retailconcepten, maar regelen ook alles tot in de puntjes. Daardoor is er alle ruimte voor inhoud en inspiratie.

Exclusieve
insights

Naast alle ruimte voor beleving zoom je met Nowmads in op de strategische keuzes van retailers en de succesvolle vertaling hiervan naar retailconcepten en oplossingen. Ook laten we hierbij de retailers zelf aan het woord.

Reflection
camps

Wat zijn de belangrijkste inzichten? Hoe maak je deze toepasbaar binnen je eigen formule? Elke retail innovatie tour bevat reflection camps waarin we stilstaan bij de inzichten die iedereen in je team afzonderlijk heeft opgedaan. Zodat je daarna samen met voldoende retailbagage uitcheckt.