The Future of Retail
NEW YORK

The Future of Retail New York | Retail innovatietour
26 t/m 30 juni

New York is hét retaillab van de wereld en dé stad bij uitstek om kennis te maken met de nieuwste retailtrends en technologische innovaties. Hier wordt niet voorzichtig geëxperimenteerd met omnichannel, automization, customization en personification. Retailers in New York investeren volop in vernieuwende retailconcepten.

We gaan 5 dagen op pad in 5 verschillende wijken om de 50 meest innovatieve en vooruitstrevende retailconcepten van New York te bekijken op het gebied van food, sport, fashion, leisure, health & beauty, wonen en automotive.

Ga mee op retail studiereis naar New York en krijg een unieke inkijk in de toekomst van retail.

26 t/m 30 juni 2019 dagen
StartpuntSchiphol Airport, Evert van de Beekstraat 202, Amsterdam
Check-inWoensdag 26 juni 2019 om 7.00 uur
Check-outZondag 30 juni 2019 om 12.00 uur
VluchtRechtstreekse vlucht met KLM/Delta Air Lines
DresscodeGemakkelijke kleding, want het programma is intensief.
InbegrepenDe deelnemersfee is inclusief alle retailbezoeken, rechtstreekse vluchten, hotelovernachtingen en vervoer in New York.
ExclusiefKosten voor ontbijt, lunch, diner en overige verblijfkosten zijn voor eigen rekening.
VoorwaardeBij een minimale deelname van 8 personen gaat deze retail studiereis door.
1

Dag 1 - Woensdag 26 juni 2019

Na een rechtstreekse vlucht van Schiphol naar JFK airport checken we in bij het ultramoderne YOTEL hotel. Dit originele, futuristische hotel springt eruit dankzij trendy design in de (compacte) smaakvolle kamers met extraatjes als walk-in regendouches en technologische hoogstandjes. Na even opfrissen gaan we via een wandeling over de High Line naar het meatpackers district en chelsea om de eerste retailconcepten te bezoeken. We sluiten de dag af met een bezoekje aan de welbekende Chelsea Market.

2

Dag 2 - Donderdag 27 juni 2019

Vandaag gaan we naar SoHo. Retailers in deze levendige wijk omvatten een mix van mainstream en high-end designmerken. In dit geconcentreerde winkelgebied geven instore-ervaringen en fotowaardige displays klanten een reden om te stoppen voor een bezoek. We gaan o.a. kijken naar de ultieme winkelervaring door middel van ‘instore experience’. Sport brandstores waar je producten kunt uitproberen in instore sportruimtes en audiostores waar leefruimtes zijn nagebouwd, tot winkels waar je echt een dutje kunt doen op jouw ideale matras.

3

Dag 3 - Vrijdag 28 juni 2019

We beginnen de dag met een spectaculair bezoek aan One World Observatory waar op de 102de verdieping een onbeschrijflijk 360 graden uitzicht over de stad op ons wacht. Daarna bezoeken we enkele inspirerende retailconcepten in Westfield World Trade Center en op Fifth Avenue. Vanavond gaan we van een avond sport genieten zoals we dat in Nederland eigenlijk niet kennen. De sportbeleving bij een basketbalwedstrijd van de New York Knicks zal de bij ons bekende sportbeleving ruim overstijgen.

4

Dag 4 - Zaterdag 29 juni 2019

In de ochtend gaan we naar de wijk rondom Union Square en rond de middag fietsen we over de indrukwekkende Williamsburg Bridge naar de wijk Williamsburg in Brooklyn waar we gaan lunchen bij Smorgasburg Market met fantastisch uitzicht op Manhattan. Daarna bezoeken we nog enkele concepten in Brooklyn. Zeker weten dat we ‘s avonds super geïnspireerd het vliegtuig instappen!

5

Dag 5 - Zondag 30 juni 2019

Tijdens de terugvlucht naar Nederland heeft u tijd om alles wat we de afgelopen dag gezien en beleefd hebben even rustig op u te laten inwerken om vervolgens geïnspireerd en vol nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

YOTEL hotel

YOTEL New York City, 10th Avenue, New York City, New York, Verenigde Staten

Opvallen is niet eenvoudig in een stad waar de lat altijd hoog ligt, maar hotel Yotel ‘nailed it’. Dit originele, futuristische hotel springt eruit dankzij trendy design in de (compacte) smaakvolle kamers met extraatjes als walk-in regendouches en technologische hoogstandjes. Zo kun je voor het inchecken en bagage bewaren terecht bij het vriendelijke personeel, maar ook bij YOBOT de robot. Ook hoogstaand is het dakterras: het grootste van New York, met een geweldig uitzicht over de Big Apple. ‘s Ochtends staan er muffins en koffie/thee voor je klaar, maar je kunt ook uitgebreid eten in het hotelrestaurant ‘Green Fig’ op de vierde verdieping. Op vijf minuten loopafstand vind je Times Square. De ideale uitvalsbasis voor onze Retail Studiereis!

Check in of meer info

  •  5 dagen New York
  •  50 must sees in 5 wijken
  •  2.995 euro per persoon
  •  Retailers and brands only

Check in!

Ja, ik wil graag mee met deze retail innovatie tour!

Retailtour formulier

Heb je vragen, twijfels, speciale wensen?
Laat het ons weten!

Stel je vraag