Tour boeken of samenstellen

01.04.2016| Graaf van Egmontstraat 5, Antwerpen, België

Wasbar: efficiënt wassen

Je tijd in een wasserette efficiënt besteden

Wasbar maakt korte metten met de saaie routine van het wachten op je was in een lelijke wasserette. Bij Wasbar in Gent, Antwerpen en Kortrijk kun je tijdens het wassen een kopje koffie drinken, je werk doen, lunchen, een biertje drinken met vrienden of je haar laten wassen. Zelfs feestjes en concerten worden gehouden in de Wasbar. En de wasmachine? Die piept wel als hij klaar is.

Wasbar
Wasbar
Wasbar
Wasbar
Wasbar

Collaborative retailing

Wonen in hartje stad geeft nog wel eens moeilijkheden vanwege de kleine behuizing. Een wasmachine is iets wat je dan overslaat, waardoor je je was gaat doen in een wasserette. In plaats van dromerig naar je draaiende was te staren, besteed je bij Wasbar je tijd wel nuttig. Je kunt namelijk tegelijkertijd lunchen, koffie drinken, werken, afspreken met vrienden, je haar laten knippen en zelfs een feestje of concert bijwonen. Alles binnen de muren van deze wasserette.

Naast deze ultieme wasbeleving, doet Wasbar aan collaborative retailing. Wasbar is een live testlab voor de wasmachines van Electrolux en ook het ecologische wasmiddel Ecover wordt gebruikt. Bovendien weet het personeel alles van moeilijke stofjes, wasprogramma’s en andere handige tips voor het wassen, waardoor je altijd zal slagen in het wassen van je was!

Wasbar
Wasbar
Wasbar
Wasbar