Tour boeken of samenstellen

30.08.2021| 29 Carnaby St, Carnaby, London W1F 7DH, Verenigd Koninkrijk

War Paint For Men: 's werelds eerste make-upwinkel voor mannen

Zelfvertrouwen staat centraal

War Paint For Men heeft ‘s werelds eerste make-upwinkel voor mannen in Londen geopend. Het merk wil mannen helpen om zich goed te voelen en hen vertrouwen geven om zichzelf te zijn. ‘Mannen die make-up dragen, mogen geen stigma dragen’, aldus eigenaar Danny Gray. Voor hem was het belangrijk om niet alleen een winkel te openen om producten te verkopen, maar om een ontspannen plek te creëren waar mannen zich op hun gemak voelen om een gesprek te voeren en meer kunnen leren over make-up. Alles wat War Paint For Men doet gaat om het normaliseren van mannen die producten gebruiken die hen meer zelfvertrouwen geven.

 

© War Paint For Men
© War Paint For Men
© War Paint For Men
© War Paint For Men

Meer dan alleen een make-upwinkel voor mannen

War Paint For Men biedt o.a. getinte moisturizers, concealers, baard- en wenkbrauwgels en andere producten die volledig zijn afgestemd op de mannelijke markt. In de winkel is het volledige assortiment te koop en kunnen mannen meer te weten komen over de producten. Zo is er een interactieve digitale Q&A met oprichter Danny Gray mogelijk; consumenten kunnen op een scherm vragen stellen aan Danny over de producten. Een ander technologisch snufje is ‘Designed by Me’, een innovatieve service die in de winkel een op maat gemaakte foundation of getinte moisturizer creëert, die precies bij je huidskleur past.

Het basisprincipe van War Paint is om mannen meer keuze te bieden in producten die hen helpt er beter uit te zien en hen beter laat voelen. Het merk zet zich in voor mentale gezondheid bij mannen, zo werken ze samen met The Lions Barber Collective; een groep topkappers zonder winstoogmerk die tevens zijn opgeleid in geestelijke gezondheidsondersteuning. Zo helpen ze mannen door te praten over hun problemen en krijgen ze tegelijkertijd een frisse nieuwe coupe.

 

© War Paint For Men
© War Paint For Men
© War Paint For Men