Tour boeken of samenstellen

21.02.2018| Moskovskaya Kol'tsevaya Avtomobil'naya Doroga, 14к1, Moskou, Rusland

Triumph: motormerk bouwt aan community met nieuwe brandstore

Motorcommunity

Triumph staat bekend om zijn motorfietsen, -kleding en –accessoires. Tijdens de ontwikkeling van de brandstore in Moskou ontdekte het motormerk dat haar klanten behoefte hebben aan een plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Binnen de brandstore bevindt zich dan ook een lounge waar je contact kunt leggen met het merk én andere motorrijders. Verder kun je in de brandstore de nieuwste collectie motoren bewonderen en je eigen motor laten onderhouden.

© Alex Feskov
© Alex Feskov
© Alex Feskov
© Alex Feskov
© Alex Feskov

Ontwerp van de brandstore

Het showroomgedeelte van de nieuwe brandstore is ruim opgezet. De blinkende motoren staan riant tentoongesteld, zodat je ze uitgebreid kunt bekijken en testen. Bij Triumph gaat kwaliteit dus zeker boven kwantiteit. Naast je grondig laten adviseren over een nieuwe motor, kun je ook motorkleding en -accessoires passen en kopen in de brandstore.

Triumph leert haar klanten dat het onderhouden van een motor net zo belangrijk is als het kopen ervan. De werkplaats is dan ook een belangrijke ruimte in de brandstore. En natuurlijk kom je op weg naar de werkplaats eerst langs de nieuwste collectie motoren.

Fotografie door Alex Feskov.

© Alex Feskov
© Alex Feskov
© Alex Feskov
© Alex Feskov