Tour boeken of samenstellen

25.03.2022| Phoenix Palladium, Senapati Bapat Marg, Lower Parel, Mumbai, Maharashtra, India

The Body Shop: een winkel die duurzaamheid op elk niveau uitstraalt

Een activistische workshop store

Het cosmeticabedrijf The Body Shop heeft de nieuwe winkel in Mumbai getransformeerd tot een unieke, activistische workshop store gefocust op duurzaamheid. In de winkel word je uitgenodigd om cosmeticaproducten van natuurlijke ingrediënten te leren kennen. Ook vertellen de medewerkers je graag over de activistische roots van The Body Shop. Met als doel je een betekenisvolle winkelervaring te bieden.

© The Body Shop
© The Body Shop

De strijd tegen plastic afval

De nieuwe Activist Workshop Store in Mumbai is een plek waar bezoekers cosmeticaproducten van natuurlijke ingrediënten kunnen ontdekken en ervaren. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door het ruime assortiment en de activistische roots van The Body Shop.

Een opvallend element in de winkel is de muurschildering van kunstenaar Mamta Singh, hierop wordt de strijd tegen plastic afval in Mumbai uitgebeeld. Dit sluit aan bij het initiatief van The Body Shop om de plastic crisis in India aan te pakken. In de winkel wordt hier verder op gefocust door het recyclingprogramma. Bezoekers worden aangemoedigd hun lege The Body Shop-flessen, kuipjes en potjes in te leveren. De ingezamelde plastic verpakkingen worden vervolgens omgezet in nieuwe shampoo en conditioner flessen.

© The Body Shop
© The Body Shop