The Butcher Shop is het nieuwste concept van restaurantketen Beefbar. Beefbar is onderdeel van de Giraudi Group, die al sinds 1960 handelt in het allerbeste vlees uit alle delen van de wereld. Sinds kort kunnen vleesliefhebbers hier niet alleen van genieten in de Beefbar restaurants, maar wordt het vlees ook verkocht in de eigen winkel in Monaco: The Beefbar Butcher Shop. Stukken rauw vlees hangen als eye candy in de etalage.
Vleesliefhebbers c.q. thuiskoks kunnen bij The Beefbar Butcher Shop in Monaco terecht voor de hoogste kwaliteit vlees: van Amerikaanse Black Angus bavette van € 54 per kilo tot exclusieve Japanse Kobe beef van € 679 per kilo. Alles in deze prachtige slagerswinkel is tot in de details doorgevoerd, van de presentatie van het vlees en de luxe verpakking waarin je het mee naar huis krijgt, tot het sfeervolle kleuren- en materialenpalet in de winkel en de uitstraling van het personeel.
The Beefbar heeft restaurants in Monaco, Hong Kong, Mexico, Cannes, Mykonos en Luxemburg.