Tour boeken of samenstellen

02.09.2015| Nieuwe Binnenweg 195b, 3021 GA Rotterdam, Nederland

STEK: dé Stadstuinwinkel

Groene hart van Rotterdam

Heb je het over groen in hartje Rotterdam, dan heb je het over STEK! De Stadstuinwinkel, die gestart is vanuit een ‘groen’ gemis in de stad, is dé ontmoetingsplek voor mensen die hulp nodig hebben bij het vergroenen van een tuin, balkon of dakterras. Het kleine tuincentrum, dat het initiatief is van zes zelfstandige ontwerpers en groenliefhebbers, is een ware bron van inspiratie wat dagelijks zorgt voor veel bekijks.

STEK
STEK
STEK
STEK
STEK

Meer dan een winkel alleen…

Zes dagen per week kunnen bezoekers bij de Stadstuinwinkel terecht voor STEK advies of het deelnemen aan één van de workshops, lezingen of cursussen. Maar dat is niet het enige, op de vide werkt het team van STEK ook nog aan tuinontwerpen voor eigen, particuliere of collectieve projecten. STEK is door deze portie inspiratie meer dan een winkel alleen.

Het assortiment van STEK verandert met de seizoenen mee. Door een samenwerking met lokale ondernemers en ontwerpers is het telkens een verrassing welke producten en activiteiten dat seizoen centraal staan. Het enige wat van te voren vast staat is dat het assortiment altijd uit natuurlijke en duurzame producten bestaat. Als klant vind je hierdoor altijd wel wat nieuws voor je eigen groene stekje!

STEK
STEK
STEK
STEK
STEK