Tour boeken of samenstellen

08.10.2019| Beijing, Peking, China

Starbucks Now: nieuw express winkelformat in Beijing

Gemak en snelheid

In het nieuwe express winkelformat Starbucks Now integreert Starbucks haar digitale services Mobile Order & Pay en Starbucks Delivers in de kenmerkende fysieke winkelomgeving. De eerste vestiging van Starbucks Now bevindt zich in de financiële wijk van Beijing. De koffiegigant wil klanten hier een nieuw niveau van gemak en snelheid laten ervaren en voldoen aan de behoeften van de hedendaagse moderne urban lifestyle in China.

© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks

Afgestemd op de on-the-go klant

Als je de vestiging binnenkomt, word je door een Starbucks-barista ontvangen en geholpen om een bestelling te plaatsen of af te halen. Je kunt kiezen uit een menu met ter plekke gemaakte drankjes die zijn afgestemd op de on-the-go klant of uit een assortiment van populaire etenswaren. Binnen zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar voor klanten die ervoor kiezen om te blijven en ontspannen hun drankje of eten te nuttigen.

Bezorgers
Voor bezorgers is er een speciaal gebied in de vestiging waar ze snel en makkelijk hun bestellingen kunnen ophalen bij de barista’s. Bestellingen die via Starbucks Now en Starbucks Delivers worden geplaatst, worden per bestelling in een eigen vakje in een beveiligde pick-up muur klaar gezet.

Tijdens piekuren maakt de Starbucks Now vestiging ook extra online bezorgorders klaar binnen een bepaalde straal, zodat Starbucks-barista’s in aangrenzende vestigingen zich kunnen richten op het leveren van uitzonderlijke service aan klanten.

De Chinese klant overtreffen
Als koploper op het gebied van koffie in China, blijft Starbucks op een snel tempo haar digitale mogelijkheden en services uitbreiden om de verwachtingen van haar Chinese klanten te overtreffen. De opening van de eerste Starbucks Now vestiging is een mijlpaal van Starbucks in deze voortdurende inspanningen om klantervaringen in China te verbeteren via unieke en handige winkelformules.

© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks