Tour boeken of samenstellen

16.07.2015| Claude Debussylaan 35, Amsterdam, Nederland

SLA: Snelst groeiende ‘groene’ saladebar van Nederland

Gezond salade-imperium

SLA opende anderhalf jaar geleden haar eerste biologische saladebar in Amsterdam. In korte tijd heeft SLA een enorme groei doorgemaakt en is het succesvolle concept niet meer weg te denken uit onze eigen hoofdstad. Het team achter SLA heeft inmiddels vijf saladebars geopend in Amsterdam, opent in augustus een saladebar in Utrecht en heeft daarbij ook nog eens een eigen kookboek uitgebracht.

SLA
SLA
SLA
SLA
SLA

Groen dat voldoening geeft

In eerste instantie lijkt SLA een typische eetgelegenheid die inspeelt op de huidige trend om gezond en verantwoord te eten. Maar zodra je één van de filialen in Amsterdam bezocht hebt denk je er wel anders over. Klanten komen speciaal naar SLA omdat je er geholpen wordt met het maken van een bewuste voedingskeuze die voldoening geeft.

Op dit moment verkoopt SLA alleen (streek)producten die biologisch zijn. Daarbij bestaat de menukaart uit meer dan groene blaadjes alleen. Zo kun je kiezen uit diverse salades, sappen, soepen en snacks. De inrichting van SLA die geïnspireerd is op een groentenkas, past precies bij het ‘simpele en verse’ principe van het concept. Om deze reden is het gezellig om in de saladebar te blijven eten, maar je kan er ook afhalen om thuis van SLA te genieten.

SLA
SLA
SLA
SLA
SLA
SLA
SLA
SLA
SLA
SLA