Tour boeken of samenstellen

17.04.2024| REWE voll pflanzlich, Warschauer Straße, Berlijn, Duitsland

REWE: allereerste volledig plantaardige winkel in Berlijn

REWE, een bekende supermarktketen in Duitsland, opent de allereerste volledig plantaardige supermarkt in Berlijn, een gedurfde stap die de opkomende trend van bewust consumeren verkent. Gelegen te midden van appartementen en kantoren, is deze slimme locatie een aanwinst voor de buurt

© REWE
© REWE
© REWE

Aardig veel keuze

Deze winkel biedt een indrukwekkend assortiment van meer dan 2.700 veganistische producten, van zowel bekende als nieuwe merken. Met een verkoopruimte van 212 vierkante meter is er voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit een diverse selectie plantaardige opties, waaronder verse groenten en fruit, burgersaus, sushi, snacks, verse broodjes, plantaardige gebakjes en zelfs drogisterijproducten.

Voor een frictionless shopping ervaring maakt de winkel gebruik van moderne technologieën, zoals self-checkout opties. Met drie self-checkout balies en ‘Scan&Go’-technologie kunnen klanten snel en efficiënt hun boodschappen doen, waardoor wachttijden worden geminimaliseerd en het gemak wordt gemaximaliseerd. Indien je hulp nodig hebt, kan je het personeel aanspreken, dat speciaal is opgeleid gericht op het plantaardige assortiment.

De kleur van proberen
De presentatie van producten is ook zorgvuldig overwogen, met het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Heldere en ruime opstellingen zorgen voor een gevoel van openheid en toegankelijkheid, terwijl kleurrijke displays de winkelervaring verlevendigen en klanten aanmoedigen om nieuwe producten uit te proberen. Het interieurontwerp is gericht op het optimaliseren van het gemak voor de klant, met een overzichtelijke en intuïtieve lay-out, die het makkelijk maakt voor klanten om door de winkel te navigeren en snel de producten te vinden die ze zoeken.

© REWE
© REWE
© REWE