Tour boeken of samenstellen

03.03.2020| RazerStore London, 53 Charing Cross Rd, West End, Londen, Verenigd Koninkrijk

Razer: revolutionaire flagshipstore biedt een ware gamified shopping experience

Third place voor gamers

Razer – ’s werelds meest toonaangevende lifestylemerk voor gamers – heeft haar eerste Europese winkel geopend in Londen. De revolutionaire flagshipstore neemt fans en andere bezoekers mee in de wereld van Razer, verbindt hen met een wijde gaming community en betrekt hen bij producten die hun leven verrijken. Er is een eSports Arena, een Streaming Studio en groot aantal desktops waarop je Fortnite en andere games kan spelen en waar je alle nieuwste producten kan uitproberen.

© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer

Gamer heaven

Met 350 m2 verdeeld over twee verdiepingen is dit de grootste RazerStore ter wereld. Op de begane grond vind je het volledige assortiment Razer-producten, geschikt voor gamers en fans van alle niveaus. Denk hierbij aan laptops, speciale schermen, toetsenborden, headsets en alle andere randapparatuur. Daarnaast vind je er ook merchandise en kleding voor de echte fans. Alle producten die je ziet kun je uitproberen, om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt.

Gamified shopping experience
De RazerStore biedt fans het beste in gaming, esports, streaming en entertainment. In de kelder bevindt zich de Streaming Studio die zorgt voor live-streaming van games en de eSports Arena met interactieve verlichting die reageert op de acties van gamers, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor alle gamers en andere bezoekers. Wekelijks worden hier toernooien, workshops en bootcamps georganiseerd, waar gamers van alle niveaus worden uitgenodigd om hun gaming skills te verbeteren met de nieuwste Razer-producten.

Game changing retaildesign
Waar Apple en Microsoft kiezen voor een licht en luchtig retaildesign, heeft Razer juist gekozen voor een donker ‘game cave’-gevoel. De zee van interactieve RGB-verlichting geven een bijzonder fascinerend beeld.

Waarom Londen?
Met de enorme toeristische aantrekkingskracht van Londen, de gevarieerde inwoners en de levendige, creatieve gameindustrie, is het de ideale locatie voor Razer om de eerste winkel in Europa te bouwen.

© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer
© Guy Iorio / Razer