Tour boeken of samenstellen

02.09.2021| Chuo-dori Ave., 1 Ginza, Chuo, Tokio, Japan

Ralph Lauren: een conceptstore gericht op de huidige en nieuwe klanten

Een tijdelijke conceptstore

Ralph Lauren heeft een tijdelijke conceptstore in Ginza Chuo-dori geopend, één van de belangrijkste straten van Japan. De twee verdieping tellende winkel heeft een eenvoudig maar verfijnt interieur dat past bij de eigentijdse locatie. Ralph Lauren wil met deze winkel zowel bestaande klanten aanspreken maar ook het merk bij nieuwe generaties introduceren. De conceptstore is voor een jaar geopend.

 

© Ralph Lauren
© Ralph Lauren

Passie voor mode en design

Op de eerste verdieping vinden consumenten een brede line-up van de nieuwste collectie. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor de polo-shirts, het eeuwige icoon van Ralph Lauren. In een speciale Create-Your-Own ruimte hebben klanten de mogelijkheid om hun Ralph Lauren-aankopen te personaliseren. De passie voor design en mode zijn afgebeeld op de trap die de klant naar de tweede verdieping leidt; door middel van een tijdlijn met foto’s en kunstwerken komen klanten meer te weten over de geschiedenis van het merk. Ralph Lauren deelt ook exclusieve content door middel van ‘RL News Station’. In de winkel is hiervoor een speciale studio ingericht waar verschillende gasten worden uitgenodigd om videocontent te maken. Deze exclusieve content wordt maandelijks verspreid.

Bij Ralph’s Coffee kunnen klanten genieten van heerlijke biologische koffie en verschillende snacks. Hier kunnen klanten zowel binnen van genieten als in de openluchttuin met uitzicht op Chuo-Dori, het hart van Ginza.

© Ralph Lauren
© Ralph Lauren
© Ralph Lauren
© Ralph Lauren