Tour boeken of samenstellen

12.04.2016| Fahrenheitstraat 494, Den Haag, Nederland

Praxis om de hoek: een dhz-winkel midden in de stad

Dhz-winkel in de stad

Steeds meer megastores spelen in op de actuele behoefte van de stadsmens door kleine winkels in de binnenstad te openen. Zo opende Praxis onlangs in Den Haag haar derde Om de hoek-vestiging; een dhz-winkel van 250 vierkante meter midden in de stad met een modern assortiment gericht op elke basisklus. Ook is er een uitgebreide werkbank waar je zelf een klus kunt doen of geholpen kunt worden door een medewerker.

Praxis
Praxis
Praxis
Praxis

Focus op gemaksassortiment

Het assortiment bestaat uit basisproducten zoals verf, gereedschap en fietsaccessoires van midden tot hoog prijsniveau. Praxis durft deze keuze te maken omdat ze ervan overtuigd zijn dat klanten die de allergoedkoopste schroevendraaier of kwast willen, deze wel bij de Hema of Action in dezelfde drukke winkelstraat kopen. De echte Praxis-klant verwacht Praxis-kwaliteit. Wil je toch het volledige Praxis assortiment bekijken, dan kan dit via een internetzuil in de winkel. Je kunt producten bestellen en  later afhalen in de winkel, of ze thuis laten bezorgen.

Lokaal ondernemerschap
Learnings uit de eerste twee Om de hoek-vestigingen hebben ervoor gezorgd dat in deze nieuwste winkel de focus vooral ligt op het gemaksassortiment. Raamdecoratie en vloerbedekking zijn komen te vervallen, terwijl de groepen sanitair en opbergen meer ruimte hebben gekregen. Ook zijn er meer meters gekomen voor seizoensassortiment. Praxis verwacht ondernemerschap van de lokale teams en wil graag dat ze inspelen op de wensen van de lokale klant.

De Maakplaats
In de Om de hoek-winkel is een Maakplaats aanwezig; een uitgebreide werkbank waar je zelf kan maken of kan worden geholpen door de maakexperts in de winkel die klaar staan om advies en hulp te bieden. Lekker makkelijk voor de buurtbewoners!

Praxis
Praxis
Praxis
Praxis