Tour boeken of samenstellen

19-02-2018| 18 Brewer St, Londen, Verenigd Koninkrijk

Lina Stores
Authentieke Italiaanse deli

Lina Stores is niet te missen als je in de wijk Soho in Londen rondloopt. De heldergroene winkel op de hoek van Brewer Street en Green’s Court heeft verleidelijke etalages waarin de mooiste verpakkingen Cantuccini en Amaretti koekjes zijn opgestapeld. De authentieke, door een familie gerunde Italiaanse deli is sinds 1944 dé plek in Londen voor de lekkerste ambachtelijke Italiaanse specialiteiten. Van vleeswaren, olijven en kazen tot wijnen, pasta en oliën.

Italiaanse verleiding

Niet alleen de buitenkant van de winkel trekt de aandacht, ook als je binnenkomt is verleiding het sleutelwoord. Achter de vitrine liggen de lekkerste vleeswaren, olijven en kazen die je naar jouw gewenste hoeveelheid kunt bestellen. Rieten manden puilen uit met zoete lekkernijen en de planken van de plafondhoge kastenwand zwichten bijna onder het gewicht van de lekkerste mediterrane specialiteiten zoals olie, gedroogde pasta, wijn en conserven.

De winkel is 7 dagen per week geopend en naast Italiaanse boodschappen kun je er ook terecht voor verse soep, een pastamaaltijd of gezonde salade. Alles ter plekke bereid in eigen keuken met de beste ingrediënten.

Ook is Lina Stores een geweldige plek om een kadootje te kopen voor een foodie.