Tour boeken of samenstellen

04.10.2016| Meir 19 2000 Antwerpen, België

Juttu: een duurzame winkel waar je doorheen loopt alsof het een magazine is

Koop bewust en minder impulsief

Juttu is een duurzame winkel in Antwerpen waar je doorheen loopt alsof het een magazine is, met rubrieken als fashion, deco en food. De collectie is per stijl ingedeeld in vijf inspirerende corners. HIS: stoere mancave, HER: zachte vrouwelijke hotspot, ORIGIN: werelds & authentiek, AIR: natuurlijk & down-to-earth en MAJESTIC: clean & chique. Door stil te staan bij welke stijl bij jou past, koop je bewuster en minder impulsief. En dat is precies het doel van Juttu.

Juttu
Juttu
Juttu
Juttu
Juttu

Unieke mix van sterke merken en lokale initiatieven

Juttu (Fins voor anekdotes en storytelling) richt zich op ruimdenkende, positieve, hippe, kritsiche en bewuste shoppers. Het aanbod bestaat uit originele producten met een sterk verhaal, een unieke mix van zo’n 80 sterke merken en lokale initiatieven. Er is keuze genoeg, want de winkel is meer dan 700 m² groot.

Pop-up space
Elke maand krijgt een opkomend creatief talent extra aandacht in de zogenaamde pop-up space. Dat kan een lokale ontwerper zijn, een origineel merk of een geweldig designproduct. Ook vind je er food corner Jummy vol natuurlijke en eerlijk geproduceerde lekkernijen.

De winkel in Antwerpen was de eerste vestiging van de nieuwe keten. Inmiddels zijn er ook winkels geopend in Brugge en Roeselare.

Juttu
Juttu
Juttu
Juttu