Tour boeken of samenstellen

19.01.2016| Verlengde Noordkade 14, 5462 EZ Veghel

Jumbo Foodmarkt Veghel: beleven, leren en proeven

Vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs

Wat is een betere plek om je visitekaartje af te geven dan in je eigen hometown? Eind 2015 opende Jumbo zijn derde Foodmarkt aan de CHV Noordkade in Veghel. Op deze unieke locatie waar ooit Europa’s grootste mengvoederfabriek gevestigd was, is nóg meer ruimte voor beleven, leren en proeven. Een versmarkt en supermarkt, waar je verleid wordt om tóch met meer boodschappen naar huis te gaan dan op je lijstje stonden. Gelukkig wel tegen de laagste prijs zoals we van Jumbo gewend zijn.

Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo

Boodschappen doen wordt steeds leuker

Gezond, vers en lekker eten staat centraal in de 3600 m2 grote Foodmarkt. Maar ook gemak! Koks en andere foodspecialisten zijn elke dag bezig met gezonde verse gerechten, zoveel mogelijk met seizoens-en streekproducten. Jij bepaalt waar je voor gaat: koop je de ingrediënten en maak je het gerecht zelf, neem je het gerecht kant-en-klaar mee naar huis of ga je het lekker opeten in het Foodmarkt Café?

Je dagelijkse boodschappen doen wordt steeds leuker. Met de noten- en ontbijtgranensilo’s kun je je eigen mix samenstellen, precies zoals jij het lekker vindt. Het brood wordt vers gebakken, de verse vis ligt op ijs tentoongesteld, de keuze aan binnen- en buitenlandse kaasjes is enorm. Boodschappen doen wordt bij de Jumbo Foodmarkt een uitje.

Jumbo academy
Boven de Jumbo Foodmarkt is het opleidingscentrum van Jumbo gevestigd. De opleidingen worden verzorgd door ervaren vakmensen, die precies weten hoe het er bij Jumbo aan toegaat. En vanuit de academy kijk je letterlijk op de winkelvloer, dichter bij het vuur kun je niet zitten.

Ook online klant wordt bediend
Als je je boodschappen online bestelt, kun je deze zonder uit je auto te komen ophalen bij een speciaal drive-through pick-up point naast de winkel. Ook verenigingen, instellingen en bedrijven, zoals sportclubs of kinderdagverblijven kunnen zo snel en efficiënt hun online bestelde grootverpakkingen ophalen.

Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo