Tour boeken of samenstellen

04.02.2016| Nieuwendijk 196, Amsterdam, Nederland

JD Sports: toonaangevend door innovatie en exclusiviteit

Groots assortiment en de nieuwste techniek

Het Britse merk JD Sports is al meer dan 30 jaar de nieuwste en beste op het gebied van streetstylemerken en verovert in Nederland ook snel terrein. De onlangs geopende flagshipstore in Amsterdam is een ware eyecatcher. Technische snufjes en riante oppervlakte maken de winkel tot een hypermoderne belevingswereld op het gebied van sneakers, streetwear, sportswear en fitness- en voetbalkleding.

JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports

Lopendebandwerk

De medewerkers van JD Sports hoeven de 900 m2-grote winkel niet rond te rennen om voor jou de perfecte sneakers te halen. De lopende band in de winkel zorgt ervoor dat je favoriete sneakers uit het magazijn in jouw handen belanden. De winkel zit vol met leuke features: bestel via interactieve spiegels direct online of bekijk op de social media-muur posts en selfies van andere tevreden klanten. Om de beleving compleet te maken, draait een DJ de hipste platen tijdens jouw zoektocht naar de perfecte sneakers.

Het Britse merk heeft het grootste sneakerassortiment van merken zoals Adidas, Puma, Nike, Lacoste en eigen merk Supply & Demand. Ook biedt JD Sports regelmatig limited editions aan samen met grote merken. Deze JD-exclusives zijn uiteraard alleen te verkrijgen bij JD Sports, waardoor zij een unieke plek bemachtigen in de overvolle sneakermarkt.

JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports