Tour boeken of samenstellen

20.03.2024| ICA Stop, Bergtorpsvägen, Täby, Zweden

ICA Stop: themastations wijzen de weg

ICA Stop heeft onlangs een supermarkt van 2.200 vierkante meter in Täby, net buiten Stockholm, herontworpen. Het interieur kreeg een make-over en er werden diverse themastations toegevoegd om een unieke brand experience te bieden.

© ICA Stop
© ICA Stop

De juiste flair, voor een goede flow

Het interieur straalt frisheid uit dankzij het gebruik van pasteltinten en hoogwaardige materialen zoals terrazzo en hout. Verschillende themastations, zoals een roze sap- en smoothiebar, een vega slagerij en een zeevruchten- en champagnebar zijn toegevoegd om de sfeer van een levendige markthal te creëren. Daarbij zorgt de led-themaverlichting voor een frictionless shopping ervaring, doordat de shopper gemakkelijk door de winkel kan navigeren.

Culinair wonderland
De winkel biedt een breed assortiment kaas, ‘vleeswaren’, groente en fruit, waarmee het je meeneemt naar een culinair wonderland. Het ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. De aandacht voor detail in strakke lijnen, ronde vormen en een slimme mix van kleur, typografie en design zorgt voor een ervaring die je niet in een gewone supermarkt vindt. ICA Stop heeft hiermee een supermarkt gecreëerd die perfect aansluit bij de wensen van Generatie Z.

© ICA Stop
© ICA Stop
© ICA Stop
© ICA Stop