Tour boeken of samenstellen

24.01.2024| Horizn Studios im Alsterhaus, Jungfernstieg, Hamburg, Duitsland

Horizn Studios: ready to discover

Horizn Studios, de Berlijnse kofferaanbieder, opent hun flagshipstore aan de Hohe Bleichen in Hamburg en zet zo een nieuwe standaard voor innovatie, design en duurzaamheid. Ontdek de ultieme reiservaring met cutting-edge koffers en accessoires in deze stijlvolle locatie.

© Horizn Studios
© Horizn Studios

Innovatie, design en duurzaamheid

Inpakken en wegwezen 
De store onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, zoals een 100% recyclebare draagconstructie en een vloer van biopolymeren en kiezelstenen. Meubels van mat aluminium en ongeverfde wol voegen esthetiek toe met evenwichtige contrasten, terwijl het open plafond met strakke lichtbanden een uitnodigende omgeving creëert. Zo dient de ruimte niet alleen als etalage, maar ook als een prettige omgeving om te verkennen, met een focus op sustainable alternatives. De producten, geproduceerd in Europa, zijn 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en zo ontworpen dat ze gemakkelijk te repareren zijn en niet vervangen hoeven te worden. Dit benadrukt het duurzame karakter, zowel in materiaalgebruik als productontwerp.

Dat loopt op rolletjes
In het Horizn ID-station kunnen klanten niet alleen on-the-spot hun koffers en/of accessoires laten repareren of aanpassen aan hun persoonlijke stijl, maar worden ze ook betrokken bij het creatieve proces. Een mooi voorbeeld van perfect personalisation, waardoor klanten niet alleen met een uniek item, maar ook met een extra ervaring de deur uitgaan.

© Horizn Studios
© Horizn Studios
© Horizn Studios
© Horizn Studios