Tour boeken of samenstellen

06.07.2017| 43 King Street, London, UK

Galeria Melissa: de mooiste plastic schoenen in een ruimte vol technologie en kunst

De mooiste plastic schoenen

Bij Galeria Melissa in Londen koop je de mooiste plastic schoenen in een betoverende ruimte waar al je zintuigen worden geprikkeld. De winkel bevindt zich in de levendige wijk Covent Garden en is een mix van technologische innovatie, avant-garde fashion en een kunstgalerie. De collectie is een combinatie van geschiedenis en toekomst wat samenkomt met klassiek, een bijzondere artistieke tegenbeweging. De winkel is een beleving op zich, al je zintuigen worden geprikkeld.

© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa

Unieke geur

De unieke geur van de plastic schoenen is een van de kenmerken van het Melissa. Het is een trigger voor het geheugen, het ruikt naar vroeger, naar de jeugd en tegelijkertijd het volwassen leven. Met haar producten wil het merk de zintuigen prikkelen. Het is een ode voor degene die opgroeide in de jaren tachtig, de schoenen zijn voor deze groep Xennials een belangrijk aandenken aan hun jeugd. Plastic is alleen niet zo duurzaam, daarom werkt Melissa alleen met een type plastic die 100% recyclebaar is.

Sinds 1979
Melissa bestaat al sinds 1979 werd bekend met de Aranha schoen, wie kent ze niet? De plastic schoentjes die je aantrekt om je voeten te beschermen tegen schelpen en koraal. In korte tijd werd dit een van de meest populaire schoenen. Melissa werkt veel samen met grote kunstenaars en designers en heeft al meer dan 32 miljoen paar schoenen verkocht in meer dan 70 landen. Ook in São Paulo en New York vind je een Galeria Melissa.

© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa
© Galeria Melissa