Tour boeken of samenstellen

21-06-2018| Kleine Noord 56, Hoorn, Nederland

E-bike Store Hoorn
Urban style e-bike store

Begonnen als fietsenmaker en nu getransformeerd tot specialist in e-bikes. E-bike Store Hoorn durfde een scherpe keuze te maken en zich daarin te onderscheiden van andere fietsenzaken. In de ‘urban style’ winkel kun je terecht voor alles rondom e-bikes. Het draait hier om lifestyle, gezondheid, duurzame mobiliteit en innovatie.

Een unieke fietsenwinkel

Nederlanders houden van fietsen. In ons land zijn er dan ook meer dan 2200 rijwielzaken. Toch zien we maar weinig onderscheidende concepten. E-bike Store Hoorn brengt daar verandering in. Met graffiti-art, natuurlijke materialen en illustraties van verre voorouders van de nu zo populaire e-bike, lijkt de winkel totaal niet op een traditionele fietsenzaak. Op het Innovation Square vind je de laatste technieken en ontdek je wat een e-bike allemaal kan. De routing wordt aangegeven door fluoriserende groene belijning wat het geheel compleet maakt. Een drankje doen kan ook. E-bike Store Hoorn heeft een mooie koffiecorner met uitzicht op de open werkplaats, waar vakmensen met behulp van de laatste technologie de e-bikes onderhouden.

De missie van E-bike Store Hoorn is om de e-bike voor iedereen toegankelijk te maken. Zo kun je in de winkel een ontbijtsessie of ander event bijwonen en meer leren over de voordelen van e-bikes en e-mobility.