Tour boeken of samenstellen

20.02.2024| Cat Street, 3 Chome-18 Jigū-mae, Shibuya, Tokyo, Japan

Coach Play: tabby trucks, neonborden en branded donuts.

Coach heeft zijn nieuwste winkelconcept geopend, Coach Play. Een unieke experience die de New Yorkse roots van het merk combineert met de lokale charmes van elke geopende locatie. In dit geval in Cat Street in Tokio.

© Coach Play
© Coach Play
© Coach Play

It’s in the name

Tabby Truck & Photobooth
Bij aankomst loop je direct tegen een instagrammable ‘Tabby Truck’ aan, waarmee het concept Play van Coach direct begint. Eenmaal binnen word je ontvangen door kleurrijke neonborden en photobooths, die je meteen meenemen in een retailplayground. De neonborden laten zien dat de shop is opgedeeld in zes verschillende zones, met elk een eigen thema.

In ‘Coach Create’ kunnen shoppers samen met vakmensen hun items personaliseren, terwijl ‘Coachtopia’ de nieuwste duurzame collectie van Coach presenteert, met de focus op sustainable alternatives en creatieve samenwerkingen. Op de bovenverdieping bevindt zich ‘The Coach Coffee Shop’, waar shoppers de gastvrijheid van New York kunnen ervaren en originele gerechten en drankjes kunnen proeven, inclusief branded donuts. Dit alles draagt bij aan de ultimate brand experience van Coach Play.

© Coach Play
© Coach Play
© Coach Play
© Coach Play