Tour boeken of samenstellen

17.12.2021| Paseo del Prado, 26, Madrid, Spanje

Burger King: het volledige vegetarische restaurant

Burger King = Vurger King

De Burger King heeft een volledig vegetarisch restaurant geopend in Madrid. Ter promotie van de vegetarische producten is de naam Burger King aangepast naar: Vurger King. Het is een pop-up restaurant om de nieuwe Long Vegetal te promoten, welke dient als vervanger van de succesvolle Long Chicken kipburger. In deze vestiging heb je de keuze uit alle bekende Burger King producten, maar dan in een vegetarische variant.

 

© Burger King
© Burger King

Vegetarische fastfood

Het restaurant ziet er anders uit dan de gebruikelijke restaurants. De gevel is groen gemaakt met planten boven de ingang en als je binnen bent zie je overal groene kleuren en natuurlijke materialen terug. De muren hangen vol met bloemen en planten. Ook de vloer toont natuurlijke elementen door het kunstgras wat er ligt.

Naast de nieuwe Long Vegetal heb je ook de keuze uit de bekende klassiekers zoals de Whopper en kipnuggets, welke ook volledig vegetarisch zijn gemaakt. Sommige dierlijke bijproducten, zoals kaas en mayonaise worden wel nog geserveerd. Als je dit liever niet wilt, dan kun je op verzoek deze laten verwijderen. Op deze manier reikt de Vurger King bijna naar een veganistisch concept. Burger King wil zowel vegetariërs aanspreken als mensen die hun vleesconsumptie willen verminderen. De kwaliteit van het vegetarische voedsel wordt gewaarborgd door het V-label. Dit is een Europees kwaliteitskeurmerk voor veganistische en vegetarische producten.

© Burger King
© Burger King
© Burger King
© Burger King