Tour boeken of samenstellen

16.02.2022| 132 Noksapyeong-daero, Yongsan-gu, Seoel 140-201, Zuid-Korea

Breitling: het eerste restaurant van het luxe horlogemerk

De grootste flagship store

Het luxe Zwitserse horlogemerk Breitling heeft in Seoul haar nieuwste en tevens grootste flagship store geopend genaamd Breitling Townhouse Hannam. Naast het uitzoeken van een nieuw horloge kun je hier ook plaatsnemen in het Breitling Café en dineren in het eerste restaurant van het merk, genaamd Breitling Kitchen. Het is de meest complete Breitling ervaring.

© Breitling
© Breitling

Lucht, zee en land

Het design van de winkel kenmerkt zich als een industriële loft, welke zich verenigt met een vintage inrichting die wordt aangevuld met moderne designelementen. De op een industriële loft geïnspireerde atmosfeer is een weerspiegeling van de casual, inclusieve en duurzame aanpak van het merk. De nieuwste horloges en accessoires vind je in een ruimte die is geïnspireerd op de loungeruimte van een vliegveld.

Op de begane grond kun je plaatsnemen in het Breitling Café, waar je speciale koffies en versgebakken broodjes kunt proeven. Als je verder door de winkel loopt kom je terecht bij Breitling Kitchen. Het restaurant is opgedeeld in verschillende zones: lucht, zee en land. Deze zones zijn niet zomaar gekozen, dit zijn de drie thema’s waarvoor de horloges worden gemaakt. Ook heb je de mogelijkheid om een private dining te reserveren. Door de winkel, het café en het restaurant heen hangen schermen, waarop de geschiedenis van Breitling aan je wordt tentoongesteld. Met de opening van deze flagship store wil Breitling de toon zetten naar nieuwe productaanbiedingen die verdergaan dan de kernactiviteit: het produceren van horloges.

© Breitling
© Breitling
© Breitling
© Breitling
© Breitling
© Breitling