Tour boeken of samenstellen

14.05.2019| Mönckebergstraße 11, Hamburg, Duitsland

Bonprix: Fashion Connect Store biedt een hightech winkelbeleving

Online en offline komen samen

De flagshipstore van Bonprix wordt ook wel een fashion connect store genoemd. De winkel geopend in Hamburg brengt online en offline samen. Zo kun je via de app door de winkel worden geleid, maar ook advies vragen aan een medewerker in de winkel. De fashion connect store richt zich echt op modeliefhebbers. Alleen het beste Bonprix assortiment wordt gepresenteerd en er is een speciale trendfloor met items volgens de laatste modetrends.

© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix

Next-level fashionretail

In de winkel heeft ieder kledingstuk genoeg ruimte om de klant te inspireren. Als je iets wil passen kan het kledingstuk worden gescand om te zien of de gewenste maat aanwezig is en wordt dan vervolgens naar de paskamer gestuurd. In de paskamer zijn touchscreens aanwezig voor als je een andere maat nodig hebt of advies van een medewerker. Er zijn ook opties om het licht aan te passen, waardoor je het kledingstuk in verschillende situaties kunt bekijken.

In de fashionbar is het mogelijk om iets te drinken of even te relaxen in het hang-outgedeelte. Om je te inspireren zijn schermen aanwezig waarop de collectiestijlen wordt getoond in de vorm van een catwalk.

Na het passen in de paskamers is er een keuze uit verschillende check-out opties om de nieuwe items te betalen. Er is nog steeds een mogelijkheid om met een medewerker aan de kassa af te rekenen, maar om rijen te vermijden kun je ook via de zelfcheck-out of via de app betalen. Met de fashion connect store zet Bonprix een stap richting ‘next-level fashionretail’.

© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix
© Bonprix