Tour boeken of samenstellen

20.02.2024| Duxton Road, BIRKENSTOCK Duxton Road, Singapore

Birkenstock: stille poëzie van vakmanschap

Birkenstock opent zijn allereerste House of Birkenstock in Azië, in het bruisende Singapore. Met een unieke samensmelting van traditioneel Duits vakmanschap en lokale ontwerpelementen, belooft deze winkel een unieke ervaring te bieden.

© Lavazza
© Birkenstock Singapore
© Birkenstock Singapore

Traditioneel vakmanschap en lokale charme

Stap binnen
De shop, gevestigd in een authentiek winkelpand, verwelkomt bezoekers met een mix van traditionele Chinese en Peranakan-architectuur. De ingang wordt gesierd door een klassiek Chinees houten uithangbord, handgemaakte papieren lantaarns en vintage tegels. En een opvallende zes meter hoge Birkenstock-wand, bedekt met planten en miniwatervallen, is bekleed met moderne Peranakan-waterornamenten.

Het assortiment van de shop omvat meer dan 200 modellen, waaronder de iconische stijlen en de exclusieve Birkenstock 1774-collectie, die voor het eerst in Zuidoost-Azië wordt gepresenteerd. Naast het aanbieden van hoogwaardige schoenen, zal de winkel ook personalisatie en reparatiediensten aanbieden, waarmee het merk zijn focus op sustainable alternatives onderstreept.

Samen op pad
Birkenstock zet zich in om niet alleen een winkel, maar ook een community space te creëren. Door regelmatig evenementen en activiteiten te organiseren die de lokale gemeenschap betrekken, en door samenwerkingen met andere bedrijven in de buurt te bevorderen, wordt het House of Birkenstock een levendig centrum van samenzijn. Voor liefhebbers van vakmanschap en erfgoed biedt deze locatie een plek die de ‘stille poëzie van vakmanschap’ verbindt met de bruisende cultuur van Singapore.

© Birkenstock Singapore
© Birkenstock Singapore
© Birkenstock Singapore
© Birkenstock Singapore