Tour boeken of samenstellen

11.05.2016| Godefriduskaai 30 2000 Antwerpen, België

Balls & Glory: simpel, snel en o zo heerlijk foodconcept

Heerlijke ballentent

Bij Balls & Glory kun je terecht voor de lekkerste handgedraaide gehaktballen, beroemd om hun heerlijke smeuïge vulling. Iedere dag kun je uit twee andere ballensmaken kiezen met stoemp (stamppot) of salade van het seizoen erbij. Neem plaats aan de lange tafel waar bestek, servetjes en gratis tafelwater met een citroentje voor je klaarstaat. Op zoek naar een origineel tentje waar je snel, gezond en lekker kunt eten? Dan ben je hier bij het goede adres.

Balls & Glory
Balls & Glory
Balls & Glory
Balls & Glory

Happy balls

Je kunt de ballen ook mee naar huis nemen en ze daar op warmen. Je hebt dan keuze uit meer dan tien Ballensmaken, of kies voor de kleinere happy balls, ter grootte van een bitterbal. Het assortiment van Balls & Glory wisselt met de seizoenen.

Balls & Glory heeft inmiddels restaurants in Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven. De zaak in Antwerpen – gevestigd in het Felixpakhuis op Het Eilandje – is sfeervol ingericht met als uniek element de wand die helemaal bekleed is met oude pallets. Uiteraard een knipoog naar de tijd dat het gebouw nog in gebruik was als pakhuis. Ze hebben ook een terras met uitzicht op de jachthaven.

Balls & Glory
Balls & Glory
Balls & Glory
Balls & Glory