Tour boeken of samenstellen

18.12.2019| 48-50 Market St, Manchester M1 1PW, UK

B Works: een fysieke bank waar ook ruimte is voor werk en ontspanning

Leren, werken en bankieren bij B Works

Het traditionele bankieren maakt bij B Works in Manchester plaats voor een ruimte die tegemoetkomt aan de behoeften van de hedendaagse consument. De bank heeft een informele plek gecreëerd waar zowel klanten als niet-klanten terecht kunnen voor bankzaken, maar waar ook ruimte is voor werk en ontspanning. Naast de kleurrijke werkplekken, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen consumenten hun hart ophalen in het café, de Boohoo pop-up store of tijdens één van de yoga- en fitnesslessen.

© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works

Een nieuw type bankomgeving

Manchester staat bekend om zijn coole kantoren en funky co-workingruimtes, en met B Works heeft de stad er een inspirerende nieuwe plek bij. B Works ondervond dat klanten tegenwoordig met name digitaal bankieren, wat om een andere rol van de fysieke bank vraagt. De bank biedt met dit nieuwe concept iedereen de ruimte om te leren, werken en bankieren en ondersteunt hierbij met verschillende gratis (!) services.

Learn
Iedereen kan bij B Works trainingsprogramma’s en lessen volgen, zoals een cursus digitale vaardigheden of social media. Daarnaast is er een Social Studio, een volledig uitgeruste multimediastudio waar je van content experts leert hoe je content creëert die een verhaal vertellen of die je onderneming naar een hoger niveau tilt. Er is ook een Event Programma waar consumenten van gastsprekers en pannel sessies kunnen leren hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien.

Work
B Works wil lokale bedrijfsgroei stimuleren, en biedt freelancers, studenten, start-ups en ondernemers daarom verschillende gedeelde of afgesloten werkplekken en conferentieruimtes, waar het mogelijk is om samen te werken en te netwerken. B Works gelooft dat samenwerken veel voordelen heeft en wil consumenten daarvoor een innovatieve plek bieden waar zij gemakkelijk en snel financieel advies kunnen krijgen om zo hun bedrijf verder te kunnen laten groeien.

Bank
Mocht je dan toch voor bankzaken naar B Works gaan, dan kun je simpelweg binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Je wordt dan geholpen in het café waar een expert (de zogenoemde B-host) je in een informele sfeer van A tot Z helpt. Deze B-hosts staan op ieder moment voor je klaar wanneer je behoefte hebt aan financieel advies.

© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works
© B Works